Start vandaag nog met de Academie:

14 dagen Niet-Goed-Geld-Terug Garantie:

Ik hanteer een 100% tevredenheidsgarantie:
Mocht je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug willen, dan kan dat zonder gedoe.
Laat het me weten via een mailtje, en dan stort ik zo snel mogelijk je geld terug.

Geen gedoe, geen rare voorwaarden: Gewoon zoals het hoort!

Niet zeker of de Academie wat voor jou is?

Voor wie is de Academie geschikt?

   Voor studenten die gemotiveerd zijn om minstens 2 uur per week willen investeren om te leren over anatomie, fysiologie, pathologie en farmacologie.

✓   Voor iedereen die zijn/haar Klinisch Redeneren wil verbeteren. Hier is namelijk goede medische kennis voor nodig. 

✓   Onder andere voor studies / interessegebieden zoals: Verpleegkunde HBO, Verpleegkunde MBO, Verzorgende I.G., Medische Hulpverlening, Medische Basiskennis, Fysiotherapie, etc.

✓   En voor verschillende vervolgopleidingen zoals Basis Intensieve Acute Zorg (BIAZ), ambulanceverpleegkundige (AVP), ambulancechauffeur (ACH), etc.

✓   Afgestudeerd verpleegkundigen die op een leuke manier nieuwe informatie willen blijven leren.

✓   En docenten die de Academie willen gebruiken als lesmateriaal.

Voor wie is de Academie NIET geschikt?

x   Ongemotiveerde studenten, en mensen die zoeken naar een snelle oplossing, en/of mensen die geen tijd (oftewel minder dan 2 uur per week) willen steken in het leerproces.

x   De Academie is minder geschikt voor universitaire studies zoals Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen: De stof zal niet zo diepgaand zijn als op de meeste tentamens gevraagd wordt. Dus meld je alleen aan als je de Academie als Basiskennis gebruikt, en daarna je verder verdiept in de besproken onderwerpen.

  Mensen die zoeken naar 1-op-1 bijles of coaching. Wij zijn een online platform waar je zelfgestuurd kan leren over het menselijk lichaam.

FAQ – Veelgestelde vragen:

→ Ik begin net aan mijn studie, is dit iets voor mij?

Ja, zeker! Ze zeggen niet voor niets: Een goed begin is het halve werk. In mijn video’s geef ik je vooral overzicht: Dit wordt dan een hele handige kapstok voor de rest van je studie om al jouw nieuwe kennis aan op te hangen. Hoe eerder je begint hiermee, hoe beter!

→ Ik ben al afgestudeerd, is dit iets voor mij?

Dat ligt eraan. Ben jij gemotiveerd om jouw kennis up-to-date te houden? En vind je het leuk om nieuwe kennis op te blijven doen? Dan is het antwoord zeker ja!

→ Ik ben docent, kan ik de Academie gebruiken in mijn lessen?

Ja dat kan! Er is op dit moment geen aparte docenten-inlog, dus je kan een account aanmaken en daarna krijg direct toegang tot alle inhoud. Dit mag gewoon gebruikt worden tijdens de les.

→ Kan ik een groepskorting regelen voor mijn klas?

Ja, vanaf groepen van 10 personen en groter bied ik graag een groepskorting aan voor de jaarabonnementen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op via info@jufdanielle.nl

→ Krijg ik direct toegang tot alle inhoud na mijn aanmelding?

Ja, je hoeft niet maanden te wachten tot je alles kan zien, zoals bij sommige websites of online trainingen. Wel komen er elke week nieuwe video’s, oefenvragen en flashcards bij, want ik blijf doorgaan met maken. De bibliotheek wordt dus steeds groter!

→ Waarom zou ik me voor langere tijd aanmelden, en niet alleen in de week voorafgaand aan de toets?

Dat heeft met studietechnieken te maken.  Jouw hersenen hebben geen ‘Save’ functie waar je makkelijk informatie mee onthoudt. Het onthoudt informatie alleen als je het vaak gebruikt en regelmatig herhaalt. Je leert dus efficienter als je het hele studiejaar leert; niet alleen de week voorafgaand aan de toets.

→ Krijg ik e-mails van de Academie?

Alle inhoud van de Academie staat online, dus dat gaat niet via de e-mail. Wel stuur ik ook af en toe een Academie Mail. Hierin stuur ik je gratis extra’s, updates over de nieuwste inhoud, nieuwste functies en ander Academie-gerelateerd nieuws. Verder krijg je alleen tijdens je registratie enkele e-mails over het registreren. Maar zeker geen spam!

→ Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement bij de Academie?

Er is geen opzegtermijn: Je kan op elk moment in twee klikken zelf jouw abonnement opzeggen (ook in de eerste maand). Je maakt dan de periode af waarvoor je al had betaald, en daarna stopt het automatisch: De betalingen, maar ook je toegang tot de Academie.

→ Wat als ik mijn geld terug wil krijgen?

Ik weet zeker dat je de Academie heel handig gaat vinden. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan kan binnen 14 dagen na je eerste aankoop zonder gedoe je geld terug krijgen.

→ Bestaat er een gratis proefperiode voor de Academie?

Nee, ik heb op dit moment geen proefperiode voor de Academie, omdat je via mijn YouTube-kanaal al een heel goed idee kan krijgen van mijn uitlegstijl, de onderwerpen die ik bespreek en de diepgang waarop ik die onderwerpen bespreek. 

→ Heb je een andere vraag? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk?

Neem dan contact met me op via info@jufdanielle.nl en dan stuur ik je zo snel mogelijk een berichtje terug.